Viziune intr-un ghiozdanel


  • Internship-ul incepe la data de 07.08.2016 pana la data de 30.09.2026
  • Data expirare anunt: 30.09.2016
  • Locatie: Bucuresti, Sector6

Avem nevoie de voluntari pentru proiectul "Viziune intr-un ghiozdanel".

Simplu: pentru ca intri intr-o comunitate dinamica unde inveti si ii inspiri pe altii sa invete si sa-si atinga obiectivele. Transmite mai departe dorinta de a invata si motivatia de a-ti atinge obiectivele.

Voluntarii AAI  aduc o valoare adăugată în proiectele noastre. Fii voluntarul nostru și ajută-ne să aducem zambete în viețile copiilor!

Eşti dedicat, entuziast şi vrei să faci parte din echipa noastra?

Căutăm voluntari motivați să participe la proiectele noastre – implicaţi în activitățile lor și conştienţi de responsabilitățile lor – motivați și dornici de a-şi dezvolta mai bine propriile abilități. Flexibilitatea și determinarea constituie un avantaj. Voluntarii pot alege dintr-o varietate largă de proiecte în domeniul serviciilor sociale, sportului, mediului, sau al culturii.

Orice doreste sa se implice, sub o forma sau alta, in proiectele AAI poate fi voluntar. Trebuie sa-ti placa activitatile in care te implici si sa doresti sa-i inspiri si sa-i ajuti pe cei din jur, chiar daca tu nu ai experienta sau nu esti un specialist in domeniile de activitate pe care noi le abordam. Poti sa vii alaturi de noi in Bucuresti, Constanta sau prin mediul online de oriunde din lume. De asemenea, poti fi voluntar si in activitati inter-proiecte: junior in departamentele de marketing, PR si comunicare, social networks, fundraising, vanzari (servicii organizatii).

 

Pune întrebări şi află mai multe!

Sunt multe beneficii pe care le primesti inapoi pentru ca te implici in AAI ca voluntar. Noi iti amintim doar cateva,tu stii mai bine cum sa evaluezi ce primesti inapoi prin investitia ta de timp si efort:

  • iti dezvolti abilitatile, castigi experienta alaturi de o echipa de profesionisti;
  • inveti si primesti inspiratie si motivatie de la experti de top;
  • ii ajuti pe cei din jurul tau.

Contactează-ne pentru mai multe informaţii:
voluntariat@auraion.ro

 

Descriere

În acest an ne-am propus să continuăm acțiunile destinate îmbunătățirii vieții copiilor din medii defavorizate. Pentru a aduce un strop de speranță și fericire cu ocazia inceputului de an scolar, Asociația ”Aura Ion”  desfasoară proiectul “Viziune intr-un ghiozdanel”.   

Misiunea noastră: dorim să dăruim 300 de ghiozdănele pentru tot atați copii, în speranța de a le facilita accesul la educație.  

 

Scopul proiectului

Proiectul nostru este destinat să lumineze viețile copiilor dezavantajați care nu au acces la educatie din cauza sărăciei, a situațiilor conflictuale din societate şi altor suferințe ale vieții, prin distribuirea unui ghiozdan școlar complet echipat.

Cui donez?

Asociatia Aura Ion este o organizatie non-profit fondata in iunie 2014. Scopul nostru este acela de a uni oamenii din toate categoriile sociale si de ai inspira sa se dezvolte ca indivizi si lideri in serviciul umanitatii.

Activitatea noastra se desfasoara prin intermediul centrului din Bucuresti, in parteneriat cu Fundatia Aura Ion din Anglia. Fondurile adunate se indreapta catre proiectele caritabile pe care le dezvoltam in Romania cu ajutorul voluntarilor nostri.

Misiunea noastra este sa luptam impotriva foametei si saraciei, sa contribuim la dezvoltarea unei culturi a respectului si a ajutorului reciproc, sa promovam voluntariatul si implicarea civica.

De ce să donez?

Motivație: Unul dintre principalele motive pentru care copiii nu au acces la educație, este lipsa materialelor scolare adecvate. Acumularea cunostiințelor reprezinta baza pentru supraviețuire, prosperitate şi pace. Educația este cheia către succes şi un drept uman de bază.

Asociatia Aura Ion

Pareri despre Asociatia Aura Ion

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi