Internship în echipa de Dezvoltare Resurse Umane - divizia centrală Țiriac Holdings


  • Internship-ul incepe la data de 01.10.2016 pana la data de 01.01.2027
  • Data expirare anunt: 20.11.2016
  • Locatie: Bucuresti, Sector1

Descrierea postului:

Oferim oportunitatea de a face un program de internship in cadrul departamentului de Resurse Umane - echipa Dezvoltare – Recrutare din cadrul Grupului.
Te vei dezvolta si vei castiga o experienta unica interactionand cu managementul companiilor din Grup. Companiile actioneaza in domenii diverse de activitate – auto, leasing, oil and energy, imobiliare si asigurari.

Trimite CV la adresa: [email protected]   Precizeaza in subiect Internship HR

Ce vei face?
Vei fi implicat in proiecte de dezvoltare si training. Contributia si creativitatea ta vor fi incurajate si apreciate.
Vei participa alaturi de echipa de dezvoltare in intalniri de brainstorming pe proiecte, la design-ul si livrarea de traininguri. Vei fi implicat in toate procesele care se subscriu Managementului Performantei. Vom incerca impreuna sa inovam si sa le facem mai eficiente. Vei participa la intalniri de consultanta cu managementul impreuna cu un senior din echipa de dezvoltare sau vei avea ocazia de a sustine sau participa la prezentari sau traininguri.

 Ce ne dorim?
Sa fii pasionat de Resurse Umane si sa iti doresti sa iti construiesti o cariera in acest domeniu. Sa iti doresti sa te dezvolti si sa inveti permanent, sa vii cu idei noi si sa fii creativ, sa stii sa te documentezi si sa fii argumentat.
Ne intereseaza daca ai experienta de practica intr-o companie, intr-o organizatie sau asociatie studenteasca, daca ai derulat proiecte, ai participat la sesiuni de comunicare studentesti, la competitii sau ai livrat training. Vrem sa ne povestesti despre proiectele in care te-ai implicat si care arata interesul tau pentru training si dezvoltare.

Tiriac Holdings

Pareri despre Tiriac Holdings

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi