File de Poveste - Biblioteca din paleti


Asociatia "Coloreaza Viata" are ca obiectiv crearea unei retele de biblioteci pentru copiii institutionalizati din Romania, iar grija si valorile care ne reprezinta ne-au condus de la deziderat la fapte.

Proiectul principal al ONG-ului este “ File de Poveste - Biblioteca din paleti”, initiativa nationala marca Coloreaza Viata, presupune amenajarea unui spatiu destinat promovarii si stimularii educatiei.

Pana in prezent am reusit sa construim prima biblioteca utilata cu carti si jocuri alese dupa nevoile copiilor din Casa “ Sf. Ioan” Asociatia Caritas, Bucuresti, iar cea de a doua biblioteca este in proces de realizare, bucurandu-se de ea copiii din Asociatia Umanitara Concordia- "Ferma copiilor din Aricesti-Ploiesti".

De asemenea, pe langa constructia bibliotecilor, ne implicam si mai mult in viata copiilor. Astfel, a luat nastere "Atelierul de vise" - vom orgniza ateliere bilunare unde copiii vor invata primii pasi de dans, confectionarea de decoratiuni handmade dar si demonstratii de arte martiale, iar daca copiii doresc sa faca acest sport - Clubul Sportiv Pawatora pune la dispozitie cursuri gratuite pentru copiii pasionati de artele martiale.

Debutul Atelierului de vise a avut loc in data de 10 septembrie 2016, urmatorul fiind programat pentru data de 01.10.2016 si avem mare nevoie de sustinere.

Pentru Ateliere cat si pentru realizarea bibliotecii din Aricesti- Ploiesti, ne poti ajuta cu:
1. donatii in contul: RO72 BACX 0000 0011 7111 3001, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Panduri.
2. acuarele
3. panze pentru pictura
4. materiale pentru decoratiunile handcraft
5. asigurarea de apa si o gustare copiilor pe durata atelierelor. 

Impreuna putem colora viata in fiecare zi!

Multumim!

Asociatia " Coloreaza Viata"

  • Sector3, Bucuresti, str. Agatha Barsescu, nr. 20, sect 3 bucuresti
  • 0755236104
  • [email protected]

Pareri despre Asociatia " Coloreaza Viata"

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi