Biblioteca Inimii


„Biblioteca Inimii” , program inovator, întrucât am primit cu titlu gratuit să folosim o suprafaţă de cca. 8 mp într-un spaţiu închiriat de cineva, ne-am propus să facem ceva inedit, să facem o bibliotecă în care să prezentăm cca. 96 cărţi cu titluri diferite pentru copii, tineri şi adulţi. Acest proiect oferă posibilitatea fiecărei persoane care intră în acel spaţiu să aleagă o carte care i-ar face plăcere să o citească, să o ia cu titlu gratuit si sa nu o mai restituie.

Literatura pusă la dispoziţia publicului prin această bibliotecă este de foarte bună calitate din punct de vedere al informaţiei pe care o oferă, tratează teme precum: sănătatea, alimentaţia, stil de viaţă, educaţie, instruire, cultură generală, spiritualitate, relaţii sociale, familie, copii, tineri – adolescenţi.

Aceasta maniera de a pune la dispozitia publicului mentori de calitate (carti) are un cost lunar de cca. 1500 ron, toata suma aceasta este necesara pentru achizitia cartilor pentru a le pune la dispozitia tuturor celor interesati.

Mai multe detalii:

http://www.doneazasperanta.ro/biblioteca-inimii-cronologie/

 

Asociatia Doneaza Speranta EGB

Pareri despre Asociatia Doneaza Speranta EGB

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark