Construire Compex Social-Medical si Educational


„Complex  Social – Medical si Educational”

„Complex  Social – Medical si Educational” –  este un proiect prin care dorim s-a contribuim cu servicii educationale, medicale si sociale, concepte, idei si practici inedite, altele decat cele cu care suntem obisnuiti.

Complexul  Social – Medical si Educational  va fi alcatuit din 3 cladiri:

  • Centru Social Pentru Copii – va functiona in sistem de „After School”. Program dedicat educatiei copiilor, dupa scoala, intr-un mediu adecvat, cu personal calificat. Tinta pe care vrem s-o atingem, este dezvoltarea personala, dezvoltarea caracterului.
  • Kinetoterapie – va functiona in sistem privat dar precum si in relatii contractuale cu C.A.S.. Pentru o recuperare cat mai eficienta, aducem acest element foarte indispensabil, „natura”. In cadrul acestui centru de recuperare, vor beneficia de serviciile medicale si recuperare atat adultii cat si copiii.
  • Spital – punctul culminant al acestui proiect, va fi acela de a oferi servicii medicale prin intermediul unui Spital. Ne propunem s-a avem cel putin 5 sectii (Medicina Interna, Oncologie, Pediatrie, Maternitate – Neonatologie, Boli de nutritie). Functionarea spitalului va fi in sistem privat dar precum si in relatii contractuale cu C.A.S..

Amplasamentul unde se vor pune bazele acestui „Complex  Social – Medical si Educational” va fi la Bucovat, Jud. Dolj (langa Craiova la cca. 10km) pe un teren cu o suprafata de cca. 8.5 ha, inconjurat de padure cu o suprafata de peste 2000 ha.

Se lucreaza in prezent la acest proiect, pentru detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: [email protected] sau sa ne contactati telefonic la 0763997476.

Nevoile financiare sunt imense, doar la acest moment cand s-a publicat acesasta anunt avem nevoie urgenta de suma de 270000 ron cu TVA inclus in vederea construirii retelei electrice LEA 20Kv in vederea alimentatii cu energie electrica a viitorului complex ce dorim sa construim

 

Cateva imagini puteti vizualiza aici: http://www.doneazasperanta.ro/centru-social-medical-si-educational/

Asociatia Doneaza Speranta EGB

Pareri despre Asociatia Doneaza Speranta EGB

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi