load->view('slices/head.tpl');?>load->view('slices/header.tpl');?>

Educatie accesibila tuturor!


  • Incepe la data de 08.09.2017 pana la data de 06.09.2027
  • Data expirare anunt: 31.12.2017
  • Nr. locuri disponibile: 8
  • Locatie: Bucuresti, Sector1
  • ONG: Asociatia ALTERNATIVA 2003

Descriere: Proiectul nostru sustine participarea si integrarea/reintegrarea educationala a copiilor si tinerilor cu dizabilitati, aflati in situatie de abandon educational, prin facilitarea accesului la programe educative formale si nonformale. Proiectul permite accesul copiilor si tinerilor cu dizabilitati la servicii educative directe, crescand numarul celora carora le putem acorda servicii de specialitate, prin punerea la dispozitie a unui mijloc de transport adecvat,  facilitand accesul la sericii. Inactivitatea copiilor si tinerilor cu dizabilitati duce la stagnare sau pierderea cunostintelor, abilitatilor iar parintii sunt in situatie de risc, de a-si pierde serviciul si de a ramane supravieghetorul copilului. 

Cerinte: Obtinerea unui microbuz de 8+1 locuri, prin care sa asiguram accesul copiilor si tinerilor cu dizabilitati la serviciile de specialitate din cele patru centre ale Asociatiei ALTERNATIVA 2003.

Beneficii: Asigurarea accesului la educatie pentru un numar mai mare de copii si tineri cu dizabilitati prin obtinerea microbuzului; Dezvoltarea abilitatilor si capacitatilor copiilor si tinerilor in vederea integrarii sociale si profesionale; Cresterea numarului serviciilor sociale oferite beneficiarilor asociatiei prin infiintarea serviciului de transport, de acasa la centre si de la centre acasa, precum si in activitati culturale, stiintifice si distractive.

Multumim,

Mihaela Rotar
Presedinte
Asociatia ALTERNATIVA 2003
0722777333

Asociatia ALTERNATIVA 2003

Nevoi Similare

  • »
load->view('slices/comments.tpl'); ?>
PayPal Acceptance Mark
load->view('slices/sidebar-internship.tpl');?>
load->view('slices/footernew.tpl');?>load->view('slices/js.tpl');?>