load->view('slices/head.tpl');?>load->view('slices/header.tpl');?>

DESCRIERE:

Asociația CED România își propune să promoveze accesibilitatea în spațiul fizic și în spațiul virtual, ca element fundamental pentru dezvoltarea turismului accesibil în România. Proiectul www.AccessibleRomania.com, lansat în luna septembrie 2016, este pentru moment unicul de acest gen din țară și, pe măsură ce îl dezvoltăm, indentificăm noi oportunități și idei de proiecte, noi parteneri și colaboratori.

Informarea, conștientizarea și educația la toate nivelurile fiind cheia succesului demersului nostru, ne propunem să realizăm acțiuni în această direcție, adaptate tipului de audiență: proprietari/administratori de infrastructură turistică și culturală (inclusiv autorități și instituții publice), personal din cadrul  structurilor de primire turistică și al agențiilor de turism care au contact direct cu publicul, personal din domeniul marketing și comunicare care gestionează site-uri web etc.

Pentru ca demersul nostru să aibă succes, ne dorim să creăm materiale video care să ofere suportul vizual pentru prezentări și cursuri. 

Primul proiect pe care ni-l propunem în acest sens este digitizarea normelor legale privind adaptarea spațiilor fizice - existente, dar aplicate pe o scară mult prea restrânsă. Ne dorim realizarea unor materiale video care să transpună vizual, într-un format atractiv și prietenos, limbajul sec al prevederilor legale, care să permită facilitarea înțelegerii de către o largă varietate de receptori.

CERINȚE:

Ne dorim o colaborare de lungă durată, astfel încât, pe lângă experiența specifică, avem nevoie de creativitate, seriozitate și responsabilitate, de excelente abilități de comunicare și de implicare totală.

Am fi deosebit de încântați să avem șansa de a ne întregi echipa cu persoane cu dizabilități, care înțeleg cel mai bine importanța proiectului nostru.

BENEFICII:

Implicarea într-un proiect inovator, unic în România, cu mutiple oportunități de extindere este cel mai important beneficiu. La aceasta se adaugă un mediu de lucru flexibil, bazat pe o comunicare deschisă și permanentă cu toți membrii echipei.

Prin competențele pe care le vor dobândi lucrând în acest proiect, noii noștri colegi voluntari au șansa de a deveni colaboratori plătiți în viitoarele noastre proiecte.

În plus, prin parteneriatele pe care le avem încheiate cu diverși operatori de turism, există posibilitatea acordării unor discounturi semnificative pentru servicii turistice în România organizate inclusiv pentru persoane cu dizabilități.

Asociatia CED Romania Centrul de Excelenta prin Diversitate

Nevoi Similare

  • »
load->view('slices/comments.tpl'); ?>
PayPal Acceptance Mark
load->view('slices/sidebar-internship.tpl');?>
load->view('slices/footernew.tpl');?>load->view('slices/js.tpl');?>