Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională

Despre ONG

Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională (F.D.L.R.) este o organizaţie neguvernamentală, care consideră că dezvoltarea sectorului neguvernamental reprezintă în sine un indicator pentru starea comunităţii în care cetăţenii trăiesc. Preocupările noastre în domeniul fondurilor structurale vizează accesul echitabil la fonduri precum şi o absortie eficientă a acestora.
Activitatea noastră constă în implementarea proiectelor, prezentarea acestora în faţă autorităţilor care asigura managementul programelor de finanţare, precum şi fundamentarea şi elaborarea de proiecte.
Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională

  Scopul Fundaţiei pentru Dezvoltare Locală şi Regională este acela de a contribui  activ la accelerarea procesului de dezvoltarea  durabilă a comunităţilor locale și  a regiunilor de dezvoltare din România și din spațiul Uniunii Europene, prin elaborarea, susținerea și implementarea, programelor, proiectelor și iniţiativelor naționale, europene și transnaţionale, în domeniul economiei sociale și  în domeniul dezvoltării locale şi regionale.

Informatii generale

ong-uri similare

Goby Foundation
Asociatia Aura Ion
Asociatia M.A.C
Asociatia

Pareri despre Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri