Federația ONPHR

Despre ONG

 Federația Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România (ONPHR) este o organizație neguvernamentală, umanitară, apolitică, non-profit  și care apără drepturile omului. Este constituită din organizații neguvernamentale ale persoanelor cu dizabilități și pentru persoanele cu dizabilități, care dezvoltă programe vizând egalizarea șanselor de acces, integrarea și incluziunea acestora în societate.

Federația ONPHR

 Scopul principal al ONPHR constă în crearea condițiilor favorabile pentru egalizarea șanselor în vederea afirmării și integrării depline a persoanelor cu dizabilități din România la toate nivelurile vieții comunitare: social, profesional, educațional, cultural, sportiv etc. Acest scop vizează schimbarea destinului persoanelor cu dizabilități, promovând conceptul de viață independentă pentru toți și participare neîngrădită la viață socială.

 Rolul Federației ONPHR – Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România – este de a reprezenta la nivel național și a apăra interesele persoanelor cu dizabilități în toate deciziile care le pot afecta.

 În prezent, Federația ONPHR are 33 de organizații membre, reunește peste 75 de asociații și fundații și reprezintă interesele a peste 150.000 de persoane cu dizabilități.

Informatii generale

ong-uri similare

Asociatia ALTERNATIVA 2003
Asociația Învingem Autismul
Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual
Asociatia CED Romania Centrul de Excelenta prin Diversitate
Asociaţia

Pareri despre Federația ONPHR

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
1

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri