Asociația Sonoro

Despre ONG

Asociația "SONORO" este o organizaţie non-guvernamentala inițiată în 2006, privată, non-profit, independentă, care își propune să aducă o contribuție activă la promovarea valorilor culturale, în special în domeniul muzical. Printre principalele obiective se numără promovarea tinerelor talente - compozitori și interpreți - precum și organizarea de evenimente culturale în România și în străinătate, în special festivaluri, concerte și evenimente în domeniul educației muzicale. 

Asociația Sonoro

Asociaţia „SONORO” desfăşoară în prezent următoarele tipuri de activităţi:

  • Începând cu anul 2006, Asociația SONORO organizează anual Festivalul Internațional de Muzică de Cameră "SoNoRo". Acesta este cel mai bine cunoscut eveniment al Asociației, fiind primul festival internațional de muzică de cameră de anvergură, organizat în București.
  • Începând cu anul 2007, Asociația SONORO organizează anual programul educațional SoNoRo- Interferențe.
  • Periodic, organizează programul SoNoRo - On Tour, care cuprinde o serie de concerte pe cele mai mari scene ale lumii: Carnegie Hall din New York, Konzerthaus din Viena, YMCA din Ierusalim, Wigmore Hall din Londra și Filarmonica München, dar și la Riga, Istanbul, Sofia sau Atena sau parteneriate cu festivalurile Chiemgauer Musikfrühling (Germania) si Kobe Music Festival (Japonia)
  • Inițiat și implementat în 2013, programul SoNoRo Conac cuprinde o serie de concerte de muzică de cameră desfăşurate anual în clădiri de patrimoniu restaurate din mai multe regiuni ale României, în scopul revitalizării, promovării si valorificării patrimoniului arhitectural și cultural românesc.

 

Informatii generale

ong-uri similare

Asociatia Culturala
jmEvents

Pareri despre Asociația Sonoro

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri