Asociatia Habilitas CRFP

Despre ONG

Asociatia Habilitas – CRFP este o organizatie non-guvernamentală care isi propune ca misiune dezvoltarea de proiecte si programe in domeniul imbatranirii si al educatiei continue, dezvoltarea de servicii pentru persoanele varstnice din Romania si de activitati in domeniul economiei sociale, precum si imbunatatirea politicilor publice in domeniul social. Tot ceea ce facem este caracterizat de valori ca profesionalism, dezvoltare, inovatie, cooperare, calitate, incredere, formare continua.

Asociatia Habilitas CRFP

Asociatia Habilitas – CRFP colaboreaza cu alte ONG-uri la nivel national si european, cu asociatii care reprezinta drepturile persoanelor varstnice, cu autoritati publice locale si centrale si are ca obiectiv sa devina un factor real de schimbare si inovare in domeniul imbatranirii si imbunatatirii calitatii vietii seniorilor din Romania.

In prezent, Habilitas este acreditata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) ca furnizor de programe de calificare în ocupatia “ingrijitor batran la domiciliu”, la sfarsitul cursului absolventul primind un certificat de calificare recunoscut la nivel european.

Informatii generale

ong-uri similare

ASOCIATIA CARP OMENIA BUCURESTI

Pareri despre Asociatia Habilitas CRFP

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
1

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri