Fundatia Romanian Business Leaders

Despre ONG

Fundatia Romanian Business Leaders conecteaza antreprenori si executivi din mediul privat de afaceri din Romania care impartasesc un set comun de valori (integritate, actiune, altruism si incredere in Romania), pentru a face Romania o tara performanta.

Fundatia Romanian Business Leaders

Misiunea noastra este sa facem Romania o tara mai buna pentru business si astfel o tara mai buna pentru romani.

Liderii din business genereaza si contribuie voluntar (cu resurse si expertiza) in proiecte incadrate in trei zona esentiale de actiune: (1) Educatie, (2) Cultura Antreprenoriala si (3) Buna Guvernare.

Proiectele fundatiei sunt:

1. Conferintele VREAU SA FIU ANTREPRENOR - liderii de business le vorbesc liceenilor si studentilor despre ce inseamna sa fii antreprenor

2. Programe de mentorat - liderii din business ofera voluntar mentorat timp de un an pentru startup-uri si companii cu afaceri de peste 100.000 de euro si minim 3 angajati.

3. Programul Ateliere de Antreprenoriat - liderii de business le prezinta antreprenorilor studii de caz din viata reala de business si le livreaza cunostinte in domenii cheie pentru afacerile lor (vanzari, marketing, leadership, planul de afaceri, samd.)

4. Repatriot - repatriere prin antreprenoriat. Proiectul ofera asistenta romanilor din diaspora care doresc sa se intoarca in tara si sa inceapa un business.

5. Merito- Gala Profesorilor. Proiectul isi propune sa identifice si sa premieze profesorii exceptionali din Romania

Informatii generale

ong-uri similare

Asociatia Sharing Smiles
Asociaţia Modelăm inimi
Asociatia
Ai Vointa, Ai putere
Wild Carpathia

Pareri despre Fundatia Romanian Business Leaders

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
1

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri