As. Open Knowledge

Despre ONG

Asociatia Open Knowledge a fost infiintata  pentru a disemina in mod activ informatii despre comunitate locuitorilor Bucurestiului, dar si catre vizitatorii acestuia, prin intermediul platformelor online ajutaunong.com, centrulvechi.com si offline prin Centre de Informare Turistica si Voluntariat (CITV).

As. Open Knowledge

Pe platforma ajutaunong.com promovam spiritul civic de implicare in rezolvarea nevoilor declarate de ong-uri si organizatii non-profit. Ajutam si creeam o legatura intre voluntari, ong-uri si companii pentru a sustine activitatile si actiunile necesare dezvoltarii de programe si proiecte utile societatii.

Prin platforma centrulvechi.com promovam cultura orasului, definita in sens larg, prin organizarea, promovarea si sprijinirea initiativelor artistice si culturale independente in spatiul public.

Pentru sustinerea offline a celor doua platforme, am obtinut de la Primaria Municipiului Bucuresti doua spatii stradale in perimetrul centrului vechi, unde vom deschide Centre de Informare Turistica si Voluntariat. 

Noi  vedem aceste platforme ca fiind unelte esentiale in revitalizarea sociala, cu precadere in zone unde se simte cel mai mult aceasta nevoie si mai ales in Bucuresti, un oras fracturat de 50 de ani de comunism si 25 de tranzitie. Iar un spatiu urban efervescent reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea comunitatilor, crearea de proiecte ONG-mediu privat si a turismului cultural urban.

Informatii generale

ong-uri similare

Goby Foundation
Fundaţia pentru Dezvoltare Locală şi Regională
Asociatia Aura Ion
Asociatia M.A.C
Asociatia

Pareri despre As. Open Knowledge

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark
1

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri