Asociatia Filantropica Timi&Raluca;

Despre ONG

Asociatia Filantropica “TIMI&RALUCA”, este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate, neconditionata politic, etnic, rasial si religios, cu scop nepatrimonial, de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati de ordin fizic, psihic si social si a altor categorii de persoane aflate in dificultate, care îsi desfãsoarã activitatea în conformitate cu legislatia în vigoare, constituit sub formã juridicã de organizare, în temeiul O.G. nr.26/2000 cu modificãrile si completãrile ulterioare,avand ca date de identificare CIF 26984996

Asociatia Filantropica Timi&Raluca;

Obiective: A.F.T.R.are, ca principale preocupari, activitati, care se impun pentru imbunatatirea stilului de viata a persoanelor in dificultate majora, din toate categoriile de varsta, a oamenilor fara locuinta, a familiilor cu multi copii, a copiilor abandonati, a copiilor strazii sau a celor din centrele de plasamant, a persoanelor vârstnice, cu sau fara dizabilitati etc.
Suntem preocupati de furnizarea unor servicii sociale, educative, culturale si medicale corespunzatoare

 Pentru a putea finanta activitatile si proiectele, AFTR pune la dispozitia celor interesati o mica paleta de servicii, printre care si servicii de promovare on-line. Detalii pe pagina web a AFTR la rubrica "Produse si servicii oferite" (din meniul din stanga, pe fond albastru.)

 

UTILIZATI SERVICIILE NOASTRE SI CONTRIBUITI LA FINANTAREA ACTIVITATILOR CARITABILE !!!

http://www.aftr.aaz.ro/

Galerie

Informatii generale

ong-uri similare

Asociatia ALTERNATIVA 2003
Asociația Învingem Autismul
Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual
Asociatia CED Romania Centrul de Excelenta prin Diversitate
Asociaţia

Pareri despre Asociatia Filantropica Timi&Raluca;

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri