Asociatia Filantropica Timi&Raluca;

ASTAZI AJUTAM, IN VIITOR PROFITAM
  • Dificultate:
  • Localitate: Reghin, Mures
  • Domeniu: ajutor,copii,elevi,scoala,prevenire abandon scolar,proiect social,ajuta un copil,viitorul nostru,investeste in viitor
Descriere

 

Ne pregatim pentru inceperea unui nou an scolar.

Cei mai multi copii asteapta zi cu multa bucurie.

Din pacate,sunt insa si cazuri de copii care se gandesc cu groaza la aceasta zi.Asta din cauza situatiei materiale in care se afla.

Asociatia Filantropica Timi&Raluca va invita sa va alaturati proiectului "ASTAZI AJUTAM,IN VIITOR PROFITAM". si sa ne ajutati sa putem sutine, in limita posibilitatilor, copii aflati in aceasta situatie de pe raza Municipiului Reghin si imprejurimi cu rechizite, in special, dar si cu imbracaminte, incaltaminte si alte lucruri necesare pentru elevi de clasele I - VIII.

Dupa parerea noastra, cel mai mare beneficiu al unui astfel de proiect pentru noi toti, ar fi acela ca, peste ani, acesti copii pe care acum ii ajutam sa se formeze, prin faptul ca vor avea un loc de munca vor contribui inclusiv la plata pensiei noastre.

Proiectul detaliat il gasiti pe pagina web aftr.aaz.ro. Tot acolo va vom tine la curent cu informatiile actualizate referitoare la acest proiect.

Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Va stam la dispozitie.

    

 

 

Cu deosebita stima,Marcel Sandru

Vicepresedinte AFTR

Telefon; 0758-644.761

 

Pareri despre Asociatia Filantropica Timi&Raluca;

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri