Asociatia Hermes Bucuresti

Despre ONG

Asociatia Hermes Bucuresti a fost infiintata in anul 2011 de un grup de persoane motivate de aceeasi dorinta de a sustine educatia copiilor care din cauza situatiei materiale precare sau a mediului din care provin si a posibilitatilor extrem de limitate inclusiv de ordin practic (scoli aflate la kilometrii distanta de satul in care locuiesc copiii, lipsa imbracamintii si a incaltamintei, a rechizitelor, a cartilor, etc.) risca sa abandoneze scoala mult prea devreme.

Asociatia Hermes Bucuresti

Pentru a preveni astfel de situatii, a sustine educatia si  a combate analfabetismul, ne-am propus sa gasim scoli in special din mediul rural prin intermediul carora putem ajunge la acesti copii.

Momentan avem mai multe proiecte in derulare pe care le urmarim pentru a ajuta in mod durabil copiii fara posibilitati materiale sa mearga in continuare la scoala.

Asociația Hermes București lansează un apel pentru toți cei care cred în puterea educației. Oricare dintre noi poate fi eroul acestor copii nevoiași sprijinindu-i pentru a preveni ruptura abandonului școlar: să reclădim împreună puntea dintre COPII și ȘCOALĂ!

Donează acum!

Cont bancar (IBAN): RO57RZBR0000060014116844

Informatii generale

ong-uri similare

MARAMURES PENTRU VIATA SI FAMILIE
Asociatia EMOTII
Fundatia Inima pentru Inima
lidia vulea

Pareri despre Asociatia Hermes Bucuresti

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
1

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri