lidia vulea

Despre ONG

Descrierea organizației:

lidia vulea

 Organizația Creștină „Something New” este o asociație fără scop lucrativ, cu personalitate apolitică, având sediul în Cluj Napoca, str.Paris, nr. 36, urmărind obiective dihotomice. Programul oferit reprezintă o formă de suport activ acordat copiilor ce provin din familii defavorizate, a căror venituri sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor minime, spațiul de locuit și condițiile de igienă fiind necorespunzătoare creșterii și îngrijirii copiilor. Organizaţia funcţionează din data de 05.04.2013 si are ca și scop principal dezvoltarea educațională, artistică și culturală a copiilor care provin din familii defavorizate din cauza sărăciei.

Obiective: promovarea educației în rândul copiilor, reintegrarea în societate a unor copii/părinți aflaţi în situaţie de excluziune socială, socializarea prin programe adaptate nevoilor beneficiarului.

Programe în derulare: 

Centrul de zi pentru copii “Something New”, implementat în anul 2013, oferă unui număr de 20 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, servicii de găzduire (4 ore/zi), educare, dezvoltare artistică, socializare, consiliere psihologică şi suport social pentru familiile lor. Un alt serviciu oferit copiilor este Școala de vară “Smart Kids”, având ca și obiectiv creșterea interesului față de natură, artă și cultură.  

Școala Culturală Smart Kids este un program cu caracter social care să facilitează  accesul la programe culturale, a copiilor proveniți din familii cu o situatie materială precară. 

Susțin voluntariatul este un program dedicat tinerilor.

Informatii generale

ong-uri similare

MARAMURES PENTRU VIATA SI FAMILIE
Asociatia EMOTII
Fundatia Inima pentru Inima
Asociatia Hermes Bucuresti

Pareri despre lidia vulea

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri