Asociatia Doneaza Speranta EGB

Construire Compex Social-Medical si Educational
 • Dificultate:
 • Localitate: Bucovat T140, P378, Dolj
 • Domeniu: complex, social, medical, educational, copi, batrani, populatie, spital, LEA 20Kv, electrica, alimentare, padure, natura
Descriere

„Complex  Social – Medical si Educational”

„Complex  Social – Medical si Educational” –  este un proiect prin care dorim s-a contribuim cu servicii educationale, medicale si sociale, concepte, idei si practici inedite, altele decat cele cu care suntem obisnuiti.

Complexul  Social – Medical si Educational  va fi alcatuit din 3 cladiri:

 • Centru Social Pentru Copii – va functiona in sistem de „After School”. Program dedicat educatiei copiilor, dupa scoala, intr-un mediu adecvat, cu personal calificat. Tinta pe care vrem s-o atingem, este dezvoltarea personala, dezvoltarea caracterului.
 • Kinetoterapie – va functiona in sistem privat dar precum si in relatii contractuale cu C.A.S.. Pentru o recuperare cat mai eficienta, aducem acest element foarte indispensabil, „natura”. In cadrul acestui centru de recuperare, vor beneficia de serviciile medicale si recuperare atat adultii cat si copiii.
 • Spital – punctul culminant al acestui proiect, va fi acela de a oferi servicii medicale prin intermediul unui Spital. Ne propunem s-a avem cel putin 5 sectii (Medicina Interna, Oncologie, Pediatrie, Maternitate – Neonatologie, Boli de nutritie). Functionarea spitalului va fi in sistem privat dar precum si in relatii contractuale cu C.A.S..

Amplasamentul unde se vor pune bazele acestui „Complex  Social – Medical si Educational” va fi la Bucovat, Jud. Dolj (langa Craiova la cca. 10km) pe un teren cu o suprafata de cca. 8.5 ha, inconjurat de padure cu o suprafata de peste 2000 ha.

Se lucreaza in prezent la acest proiect, pentru detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: [email protected] sau sa ne contactati telefonic la 0763997476.

Nevoile financiare sunt imense, doar la acest moment cand s-a publicat acesasta anunt avem nevoie urgenta de suma de 270000 ron cu TVA inclus in vederea construirii retelei electrice LEA 20Kv in vederea alimentatii cu energie electrica a viitorului complex ce dorim sa construim

 

Cateva imagini puteti vizualiza aici: http://www.doneazasperanta.ro/centru-social-medical-si-educational/

Temperanta = Sanatate
 • Dificultate:
 • Localitate: Craiova,Murgasi,etc., Dolj
 • Domeniu: temperanta, sanatate, carte, gratuia, standuri, primarii, citesc, cursuri,oameni
Descriere

span style="color: #ff0000;">TEMPERANTA = SANATATE

Suntem surprinsi de faptul ca intr-o societate in care  ne plangem cu totii ca „nu se citesc cartile„,  programul TEMPERANTA = SANATATE  are mare succes, oamenii isi aleg singuri cartea pe care doresc sa o citeasca, ba mai mult, pe langa faptul ca aleg singuri cartea, se si inscriu la cursurile gratuite disponibile in parteneriat cu ASEF Romania. Cursurile disponibile pentru cetateni sunt diverse,  fiecare curs are cateva tematici descrise dupa cum urmeaza: Curs de nutritie – 7 tematici, Cand dragostea se intoarce acasa – 7 tematici, Secretele Biblice ale sanatatii – 6 tematici, Parabolele lui Isus – 3 tematici, Fericirile de pe munte –  3 tematici, Curs de citire a Bibliei.

Cererea de carte este atat de mare incat nu facem fata sa repunem cartile in stand.

Deasemenea cererea de standuri este foarte mare, astfel ca la acest moment desi ne dorim din tot sufletu acest lucru, dar suntem limitati, nu putem onora toate cererile de stand care sunt.

Bugestul necesar in vederea achizitionarii cartilor pentru sustinerea standurilor disponibile precum si pentru o usoara dezvoltare este de  minim 8000 ron pe luna.

Mai multe detalii gasisi aici: http://www.doneazasperanta.ro/temperanta-sanatate-cronologie/

Iubeste-ma
 • Dificultate:
 • Localitate: Craiova, Dolj
 • Domeniu: copii, iubeste, sambata, duminica, voluntari, socializare, dizabilitati
Descriere

Programul „Iubeşte-mă” a început în luna Iulie 2014  şi s-a derulat neîntrerupt mergând în fiecare sâmbătă şi/sau duminică la copii mai mulţi voluntari din Murgaşi şi Craiova.

Se derulează diferite activităţi cu aceşti copii, activităţi ce ţin de vârstele lor cu scopul de a socializa, de a se integra, de a-şi face prieteni, etc.  în vederea adoptării de deprinderi sănătoase, să împrumute valori, stil de viață corect, cunoştinţe şi obiceiuri din diferite medii şi familiile corespunzătoare constituind astfel un mediu plăcut şi util pentru ei înşisi cât şi pentru cei care se află în jurul lor.

Detalii mai multe: http://www.doneazasperanta.ro/iubeste-ma-2/

Biblioteca Inimii
 • Dificultate:
 • Localitate: Craiova, Dolj
 • Domeniu: biblioteca, carti, gratuit, sanatate, relatii sociale, copi, adult, familie, tineri, adolescenti, spiritual, public, interesati
Descriere

„Biblioteca Inimii” , program inovator, întrucât am primit cu titlu gratuit să folosim o suprafaţă de cca. 8 mp într-un spaţiu închiriat de cineva, ne-am propus să facem ceva inedit, să facem o bibliotecă în care să prezentăm cca. 96 cărţi cu titluri diferite pentru copii, tineri şi adulţi. Acest proiect oferă posibilitatea fiecărei persoane care intră în acel spaţiu să aleagă o carte care i-ar face plăcere să o citească, să o ia cu titlu gratuit si sa nu o mai restituie.

Literatura pusă la dispoziţia publicului prin această bibliotecă este de foarte bună calitate din punct de vedere al informaţiei pe care o oferă, tratează teme precum: sănătatea, alimentaţia, stil de viaţă, educaţie, instruire, cultură generală, spiritualitate, relaţii sociale, familie, copii, tineri – adolescenţi.

Aceasta maniera de a pune la dispozitia publicului mentori de calitate (carti) are un cost lunar de cca. 1500 ron, toata suma aceasta este necesara pentru achizitia cartilor pentru a le pune la dispozitia tuturor celor interesati.

Mai multe detalii:

http://www.doneazasperanta.ro/biblioteca-inimii-cronologie/

 

Actiuni de Donare de Sange
 • Dificultate:
 • Localitate: Craiova, Dolj
 • Domeniu: donare, sange, viata, sanatate, campanii, donatori, donatie, sponsorizare
Descriere

Sangele este singurul medicament din lume care nu se gaseste in farmacii. El poate fi procurat doar prin bunavointa semenilor nostri, dispusi sa doneze sange voluntar. Este un gest simplu, care poate salva viata unui om.

Totul este, „poveste” pana in clipa in care realitatea iti demonstreaza ca tu sau unul dintre apropiatii tai (ruda, prieten, coleg sau vecin) are nevoie urgenta de „picatura de viata”.

Fabricat in laboratoarele secrete ale inimii dupa o reteta inca nedescifrata, sangele e un „produs viu”, care ne invata zilnic ce inseamna un gest de altruism anonim, responsabil, uneori chiar voluntar.

Implicate in sustinerea acestor campanii de donare de sange, este loc pentru cat mai multi.

Detalii mai multe gasiti aici:

http://www.doneazasperanta.ro/cronologia-evenimentelor/

Pareri despre Asociatia Doneaza Speranta EGB

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri