Asociatia Sharing Smiles

Voluntar activitati cu copiii
  • Dificultate:
  • Localitate: Arad, Arad
  • Domeniu: voluntar, copii, arta, pictura, design, informatica, calculatoare, lectura, carti, invatare, centru, talente, aptitudini, nutritie, igiena, consiliere, psihologie, ajutor, abandon scolar, nevoi speciale
Descriere

Organizatia noastra detine un centru de zi structurat sub forma unui club distractiv, unde copiii desfasoara activitati recreative in functie de aptitudinle si talentele lor.

Cautam voluntari pentru urmatoarele activitati (specialisti pe domenii sau doar amatori):

-club de informatica;

-club de lectura;

-atelier de arta si design;

-ateliere de nutritie si igiena;

-consiliere terapeutica pentru copii cu risc de abandon scolar, cu parintii despartiti, plecati in strainatate, proveniti din familii dezorganizate, cu diferite probleme de comportament, dificultati de invatare sau nevoi speciale

Voluntarii pot sa isi aleaga programul de lucru in functie de propriile nevoi, cu conditia sa respecte angajamentul promis.

Voluntari renovare centru copii
  • Dificultate:
  • Localitate: Arad, Arad
  • Domeniu: voluntar, constructii, copii, centru, defavorizati, educatie, ajutor, renovare
Descriere

Nu trebuie sa fii bogat ca sa ajuti! 

Acesta este motto-ul companiei care ne-a ajutat cu materiale pentru renovarea centrului nostru de activitati pentru copii. De cateva luni incercam sa reconditionam unul dintre spatiile destinate activitatilor cu copiii, mai exact sala de lectura si informatica.

Primele lucrari, cele de demolare au fost posibile cu ajutorul unei echipe de studenti de la Liga Studentilor de la Facultatea de management productie si transporturi Timisoara si a unei echipe de voluntari din Arad. 

Am ajuns insa la etapa constructiei, unde avem nevoie de mesteri, persoane care sa stie sa gletuiasca, sa tencuiasca, sa puna parchet, iar faptul ca nu gasim oameni dedicati care sa doresca sa ne ajute, ne impiedica sa incepem activitatile cu copiii.

Cautam voluntari care sa ne ajute sa renovam acest spatiu, in functie de programul si posibilitatile fiecaruia.

Beneficii:

-o masa calda/zi, apa, suc, cafea;

-cazare (daca este necesar);

-1-2 baieti care sa ajute;

-acces permanent pentru copiii din familie la clubul de activitati din cadrul centului: informatica, arta, ateliere de joaca, consiliere, etc.

-donatii de haine, diferite obiecte, rechizite

 

Informatii:0740237725

 

Pareri despre Asociatia Sharing Smiles

Nu exista comentarii
Pentru a comenta este necesar sa te loghezi
PayPal Acceptance Mark
0

Companii de top

2 Internship-uri

1 Internship-uri

0 Internship-uri